Haut de page

Portfolio for Jira


Portfolio for Jira is de extensie voor project- en portfoliobeheer voor Jira.
De extensie biedt realistische prognoses, geeft betrokkenen snel toegang tot plannen en stelt u in staat om 'wat als'-scenario's te maken, zodat u snel kunt reageren op wijzigingen.


Schermafbeeldingen Portfolio for Jira

Verken de kernfuncties van Portfolio for Jira

Pictogram 1

Bewaking van portfolio

Met de intuïtieve dashboards van Portfolio for Jira kunt u de status van al uw projecten vergelijken met de doelstellingen. U ziet niet alleen direct het grote geheel, maar ook de planningen van elk team.

Pictogram 2

Realistische prognoses

Optimaliseer uw planning in real-time en maak direct prognoses voor realistische releasedatums, zodat u weet wanneer u echt kunt leveren.

Pictogram 3

Beheer werk en teams

Beheer de beschikbaarheid en vaardigheden van teams, zodat u knelpunten kunt vermijden en kunt zorgen dat de juiste medewerkers beschikbaar zijn wanneer u ze nodig heeft voor uw projecten.

Pictogram 4

Simuleer 'Wat als'-scenario's

Stel snel prioriteiten en neem gewogen besluiten, en bekijk direct welk effect dit heeft op het plan.

Pictogram 5

Planning voor capaciteit

Beoordeel of u de mogelijkheid heeft om in real-time een nieuw project te introduceren in uw huidige portfolio. U ziet direct welk effect dit heeft op de planning voor de capaciteit en de toegewezen budgetten.

Pictogram 6

Zakelijke doelen volgen

Stel zakelijke doelen en volg de voortgang, zodat u zeker weet dat uw strategie wordt uitgevoerd en iedereen op één lijn ligt.

Waarom is Portfolio for Jira zo goed?

Jamie T.

«Het is een enorme uitdaging om meerdere teams met dezelfde snelheid in dezelfde richting te sturen. Met een geschaalde Agile-omgeving lossen we dit probleem op en krijgen we volledig inzicht in alle teams. Met Jira Software, Portfolio for Jira en het Scaled Agile Framework (SAFe) kunnen we zien wat alle teams doen en op welke termijn. Dit is heel belangrijk wanneer teams verschillende gekoppelde hulpbronnen delen.»

Todd G., Manager van PMO | Rosetta Stone

Toonaangevende Atlassian-experts

Bij Valiantys hebben we een specialiteit: zorgen dat teams binnen organisaties het beste uit zichzelf halen met Atlassian-tools. Heeft u hulp nodig bij het instellen van PPM-oplossingen die echt resultaten opleveren? Dit is een overzicht van de services die we bieden.

Advies

Architectuur

Implementatie

Training

Hosting

Support

Eenvoudig licentiebeheer

Wilt u tijd besparen en uw licenties beheren via Valiantys? Neem contact op.

Bestel mijn licenties    Meer informatie

Aanbevolen leesmateriaal

artikel

Live plannen
in Jira Portfolio

Lees deze blog
video

Beheer van Agile-portfolio's met Portfolio for Jira

Bekijk deze demo
artikel

Vijf tekenen dat u
een Agile PPM-tool nodig heeft

Lees deze Atlassian-blog