Haut de page

Jira Software


Jira Software is de beste tool voor softwareontwikkeling die wordt gebruikt door Agile-teams, voor het plannen, volgen en publiceren van software van topkwaliteit. Jira Software is specifiek ontworpen voor softwareteams en biedt de beste Agile-tools in zijn klasse, met grondige integraties en een projectgerichte ervaring voor uw hele softwareteam.


Schermafbeeldingen Jira Software

Verken de kernfuncties van Jira Software

Pictogram 1

Eenvoudige tracking en planning

Concentreer u op uw taak zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen. Met Jira Software kunt u eenvoudig releases plannen, problemen prioriteit geven en taken volgen.

Pictogram 2

Aanpasbare workflows

Zorg dat uw team op één lijn zit met eenvoudige, out-of-the-box workflows, of maak uw eigen workflow die perfect past bij de processen van uw team.

Pictogram 3

Ingebouwde Scrum- en Kanban-boards

Of uw team nu werkt in Scrum of in Kanban, Jira Software bevat krachtige boards en functies voor schattingen en prioriteiten.

Pictogram 4

Grondige integraties

Voor een geïntegreerde ontwikkelingservaring koppelt u Jira Software aan uw ontwikkelingstools, zoals Bitbucket, Confluence, HipChat, Bamboo, Jenkins en meer.

Pictogram 5

Plug-and-play apps

Er zijn meer dan 1000 andere apps waarmee u Jira kunt uitbreiden, inclusief Portfolio for Jira, Tempo Timesheets en nFeed.
Verken apps op de Atlassian Marketplace.

Pictogram 6

UITGEBREIDE AGILE-RAPPORTEN

Analyseer de voortgang tijdens retrospectieven aan de hand van de flexibele rapporten van Jira Software, om terug te kijken op afgelopen sprints en de snelheid te verbeteren.

Waarom kiezen voor Jira Software?

Chi Sang T.

«Gebruikers kregen door dat de tool zeer gebruiksvriendelijk is en ontdekten wat ze allemaal konden doen om hun werk effectiever te ordenen. De Agile-weergaven zijn heel intuïtief. Dankzij Jira kunnen teams alle fasen van een project formeel vastleggen in één helder, gebruiksvriendelijk overzicht.»

Chi Sang T., PMO | Boursorama Bank

Lees de casestudy

Werkwijzen voor softwareontwikkeling: waar staat u?

De status van softwareontwikkeling

Tegenwoordig wordt software steeds vaker ontwikkeld met behulp van Agile-methoden en gedistribueerde teams. Wat zijn de belangrijkste trends met betrekking tot levenscyclusbeheer van applicaties? Ontdek het in deze infographic.

Download de enquêteresultaten

Toonaangevende Atlassian-experts

Bij Valiantys hebben we een specialiteit: zorgen dat organisaties eersteklas IT Service Management leveren met Atlassian-tools. Dit is een overzicht van de services waarmee we zorgen dat uw Jira Software-oplossing fantastische prestaties levert voor uw bedrijf.

Advies

Architectuur

Implementatie

Training

Hosting

Support

Eenvoudig licentiebeheer

Wilt u licenties aanschaffen via Valiantys en zo profiteren van vele voordelen? Neem contact op met ons.

Bestel mijn licenties    Meer informatie

Aanbevolen leesmateriaal

artikel

Uw backlog
ordenen met Jira Software

Lees deze blog
casestudy

Jira Software
bij QBE

Lees de casestudy
artikel

Jira-workflow:
opties in het oplossingenveld beperken

Lees deze blog