Haut de page

Confluence


Confluence biedt uw team één plek waar ze documenten kunnen maken en onderhouden, ideeën kunnen delen met andere teamleden en taken kunnen voltooien. Of het nu gaat om een wiki voor ondernemingen, een kennisbank of documentatie van producten, Confluence is alles dat u nodig heeft om op een simpele manier en in samenwerkingsverband content te maken en beheren.


Schermafbeeldingen van Confluence

Verken de kernfuncties van Confluence

Pictogram 1

Gecentraliseerd kennis delen

Zeg gedag tegen e-mails, gedeelde netwerkstations, notulen, vereisten, projectplannen en documentatie. U kunt dit alles aanmaken en delen via Confluence.

Pictogram 2

Snelle en slimme mogelijkheden voor bewerken

Iedereen kan rijke pagina's en blogs maken met links, afbeeldingen, media en meer. Het is eenvoudiger dan ooit: sleep bestanden van uw desktops naar pagina's en blogs.

Pictogram 3

Privacy- instellingen

Met machtigingen op globale, ruimtelijke en paginaniveaus heeft u de flexibiliteit om precies te bepalen wie content kunnen bekijken en bewerken.

Pictogram 4

Gezamenlijk bewerken

Zorg dat meerdere gebruikers pagina's tegelijk kunnen bewerken, en bekijk in real-time wie de wijzigingen aanbrengt. Gestroomlijnde samenwerking.

Pictogram 5

Real-time meldingen

Verspil geen tijd meer. Confluence volgt automatisch alle activiteiten die uw aandacht vereisen, en biedt u één plek waar u uw vereiste acties kunt bekijken.

Pictogram 6

Gebundelde aanbevolen werkwijzen

Ga direct aan de slag met sjablonen voor ruimtes en pagina's. Met vooraf geconfigureerde blauwdrukken volgt u direct de aanbevolen werkwijzen, en u kunt ook uw eigen blauwdrukken maken.

What makes Confluence great?

Jamie T.

«In tegenstelling tot e-mail maakt Confluence permanente records aan die eenvoudig te volgen zijn. In een gedistribueerde werkomgeving is dat echt een vereiste.»

Jamie T., CTO | Dow Jones Online

Gids van softwareteam voor Confluence

Gids van softwareteam voor Confluence

In Confluence wordt alle informatie bewaard die uw ontwikkelingsteam nodig heeft om door te gaan met projecten. Hier verzamelt u de plannen, vereisten, beslissingen en documentatie achter de software.

Deze gids is een verzameling met tips en stapsgewijze handleidingen, die op maat zijn gemaakt voor softwareteams. Hier leert u hoe u Confluence kunt gebruiken voor het maken, ordenen en documenteren van de informatie die uw team nodig heeft om geweldige software te publiceren.

Download de gids

Toonaangevende Atlassian-experts

Bij Valiantys hebben we een specialiteit: zorgen dat teams binnen organisaties het beste uit zichzelf halen met Atlassian-tools. Wij hebben aantoonbare ervaring met de implementatie van de gehele Atlassian-suite. Daarom kunt u er zeker van zijn dat wij een Confluence-oplossing leveren waar u trots op kunt zijn.

Advies

Architectuur

Implementatie

Training

Hosting

Support

Eenvoudig licentiebeheer

Wilt u licenties aanschaffen via Valiantys en zo profiteren van vele voordelen? Neem contact op met ons.

Bestel mijn licenties    Meer informatie

Aanbevolen leesmateriaal

artikel

Configuratie van Confluence:
zes tips en trucs

Lees deze blog
artikel

Onze favoriete gratis
Confluence-apps

Lees deze blog
artikel

Vragen over Confluence:
geavanceerde analyse

Lees deze blog