Haut de page

Leer alles over Jira en Confluence – op uw eigen manier!

We bieden flexibele trainingsopties. Of u uw training live online of persoonlijk, klassikaal of in uw kantoor wilt volgen, bij ons kan dit allemaal.

Blader door onze trainingscatalogus

Klassikale sessies

Persoonlijke aandacht

Onze trainingssessies worden altijd gegeven in groepen van acht of minder personen. Zo garanderen we u echt persoonlijke leerervaring, voldoende de kans om vragen te stellen en veel persoonlijke aandacht om aanbevolen werkwijzen, tips en trucs te leren.

Leer van onze ervaring

Tijdens onze klassikale trainingssessies kunt u praten met gelijkgestemde collega's die voor vergelijkbare uitdagingen staan, aanbevolen werkwijzen delen en vragen stellen aan uw Valiantys-trainer. Aan het einde van de sessies heeft u nieuwe ideeën die voortkomen uit echte gebruikssituaties.

Praktijkgericht leren

Eindeloos aantekeningen maken? Dat hoeft niet meer. Onze laboratorium-workshops zijn zo veel mogelijk interactief en praktijkgericht. We duiken diep in de materie en daarbij richten we ons op de dagelijkse scenario's die u en uw teams aantreffen bij het gebruik van Jira Software, Jira Service Desk, Confluence en Bitbucket.

Blader door onze locaties

  • Parijs
  • Toulouse
  • Londen
  • Montréal
  • Toronto
  • Lausanne
  • Olten
  • Rotterdam
  • Brussel
Parijs

Deze vestiging bevindt zich in het hartje van Parijs, in de buurt van het Opera Garnier en het Louvre. Het kantoor is eenvoudig te bereiken via de metro. Het heeft een prachtig, modern ontwerp met elegante vergaderruimtes.

Toulouse

Welkom in ons hoofdkantoor! Ons kantoor bevindt zich op de Route d'Espagne en is zeer eenvoudig te bereiken. In onze grote vergaderruimte passen tot acht personen.

Londen

Onze vestiging in Londen bevat een prachtige vergaderruimte en staat in de buurt van het Oval cricketveld. Het kantoor is zeer eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer: ongeveer 10 minuten vanuit Waterloo of 15 minuten vanuit London Bridge.

Montréal

Montréal is een levendige stad, en dit geldt ook voor ons kantoor. Onze vestiging in Montréal bevindt zich net zo dicht bij de metro als bij het historische stadscentrum, en is daarmee een geweldige plek om te leren.

Toronto

Geef uw carrière een boost en leer Jira, Confluence of Bitbucket in de drukste stad in Canada en de provinciehoofdstad van Ontario.

Lausanne

Welkom in het hoofdkantoor van Valiantys in Zwitserland! Ons trainingscentrum is centraal gelegen in het westen van het land, en bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van het centrale treinstation in Lausanne.

Olten

Ons trainingscentrum is de beste plaats in Oost-Zwitserland om meer te leren over Atlassian-tools. Het centrum bevindt zich in Olten, in de buurt van het treinstation, en is met de trein binnen 30 minuten te bereiken vanuit Zürich, Bern, Basel en Lucerne.

Rotterdam

Ons kantoor bevindt zich vlak bij het historische stadhuis in het hart van Rotterdam en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel de tram als metro stoppen bij de halte “Stadhuis”. Station Rotterdam Centraal ligt op enkele minuten loopafstand.

Brussel

Ons trainingscentrum bevindt zich in het hart van Europa en is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer, op slechts 20 minuten afstand van het Thalys-station in Brussel. In onze grote trainingsruimtes passen tot acht personen.

Persoonlijke trainingssessies op locatie

Een ervaring op maat

De training is uniek en handig omdat we de content op maat maken. In onze persoonlijke trainingen op locatie kunnen we ons richten op de onderwerpen die relevant zijn voor de specifieke behoeften en uitdagingen in uw bedrijf.

Volledige geheimhouding

Bespreek geheime kwesties zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de vertrouwelijke informatie binnen uw bedrijf. Tijdens persoonlijke trainingen kunt u eerlijke en open gesprekken voeren over echt belangrijke onderwerpen.

Het comfort van uw kantooromgeving

U hoeft niet te reizen – wij komen naar u toe. Als u vijf of meer personen registreert voor onze trainingssessies op locatie, kan dit zelfs meer kosteneffectief zijn voor uw bedrijf.

Live online


Online training

Live online trainingen zijn een flexibele en kosteneffectieve oplossing. Deze vorm is perfect als u de training uit wilt zenden voor een groot publiek of als uw medewerkers verspreid over meerdere locaties werken. Onze live online sessies zijn interactief, en deelnemers kunnen direct vragen stellen via het webconferentieplatform.

Persoonlijk


Persoonlijke training

Klassikale trainingen zijn perfect voor kleine groepen. Tijdens een persoonlijke sessie kan de trainer direct de betrokkenheid bij het lesmateriaal, de oplettendheid en het begrip van de aanwezigen evalueren. Door vragen te stellen en de reacties van de deelnemers te beoordelen, kunnen onze trainers eventuele misverstanden direct herkennen.