Haut de page

Gepassioneerde instructeurs
gecertificeerd door Atlassian

Wanneer onze deskundige consultants niet bezig zijn met het implementeren van Jira, Confluence en Bitbucket voor onze klanten, geven ze trainingen over het gebruik en optimalisatie van de tools.

Blader door onze trainingscatalogus

Praktische
ervaring

Onze instructeurs delen niet alleen maar theoretische kennis. Ze gebruiken en configureren deze tools iedere dag.

Goede communicatoren

Onze instructeurs gebruiken voorbeelden en praktische gebruikssituaties om te zorgen dat iedereen het lesmateriaal begrijpt. Ze zijn flexibel en leggen alle belangrijke concepten helder uit.

Gecertificeerd voor Atlassian

Onze consultants houden hun kennis regelmatig bij door de nieuwste certificeringscursussen van Atlassian te volgen.

Elodie Bardaji

Élodie Bardaji, consultant bij Valiantys

Toulouse

Door mijn uitgebreide ervaring als Atlassian-consultant heb ik de kans gekregen om deze tools uitgebreid te testen en te ontdekken hoe ze werken in vergelijking met concurrerende oplossingen. Ik ben iemand die kritisch denkt en ik streef ernaar om de best mogelijke tools te kiezen voor de specifieke behoeften van onze klanten. Tijdens mijn trainingscursussen deel ik graag mijn enthousiasme en de aanbevolen praktijken die ik heb geleerd als professionele consultant. Ik wil een positieve sfeer creëren, zodat de deelnemers aan mijn lessen graag gebruik maken van deze tools.

Atlassian Certified Professional – Jira Administrator
  • ACP-JA
  • ACP-JSD

Quentin Bellégo, consultant bij Valiantys

Montréal

Ik heb als Atlassian-expert voor verschillende klanten gewerkt en in deze rol heb ik verschillende petten gedragen. Ik heb gewerkt als supportmedewerker en consultant en ik ben verantwoordelijk geweest voor installaties en configuraties. Bovendien geef ik les als Atlassian-instructeur. Tijdens deze trainingscursussen ben ik het meest enthousiast, omdat ik hier de kans krijg om de nieuwsgierigheid van de deelnemers te voeden. Ik deel mijn kennis graag met verschillende doelgroepen, of ze nu ervaren Jira-beheerders zijn of mensen die Atlassian-tools voor het eerst ontdekken.

Atlassian Certified Professional – Jira Administrator Atlassian Certified Professional – Agile-ontwikkeling met Jira Software
  • ACP-JA
  • ACP-JSW
Ravi Sagar

Ravi Sagar, pre-sales consultant bij Valiantys

Ik werk sinds 2007 als Atlassian-consultant en -instructeur. Het is een geweldige ervaring om te zien dat Jira-instances in veel verschillende contexten worden gebruikt, zoals projecttracking, testbeheer, beheer van supporttickets en Agile-tracking. Ik ben met name geïnteresseerd in volledige en gedeeltelijke datamigraties van Jira-projecten en Confluence-ruimten. Ik vind het echter ook leuk om te spreken in het openbaar, aanbevolen werkwijzen te delen en nauw samen te werken met zakelijke klanten om aan hun verwachtingen te voldoen.

Auteur van 'Mastering Jira'. Atlassian Certified Professional – Jira Administrator Atlassian Certified Professional – Agile-ontwikkeling met Jira Software
  • ACP-JA
  • ACP-JSW

Fanny Mendez, pre-sales consultant bij Valiantys

Toulouse

Ik werk sinds 2016 bij Valiantys en ik verdeel mijn tijd tussen advies geven en trainingen leiden. Door deze ervaring heb ik concrete voorbeelden gekregen van gebruikssituaties die ik tijdens mijn trainingssessies kan presenteren. Wat ik het leukst vind aan het geven van trainingen, is de kans om te communiceren met deelnemers en inzicht te krijgen in hun visie op en gebruik van Jira en Confluence. Ik waardeer de nieuwsgierigheid en enthousiasme van de deelnemers, en ik deel ook graag mijn eigen enthousiasme over de Atlassian-suite.

Atlassian Certified Professional – Jira Administrator Atlassian Certified Professional – Agile-ontwikkeling met Jira Software
  • ACP-JA
  • ACP-JSW
Przemek Wysota

Przemek Wysota, Senior consultant bij Valiantys

Rotterdam

Ik werk sinds 2008 met de Atlassian-stack en nu ben ik een echte liefhebber van Atlassian. Ik weet dat de kracht en flexibiliteit van Atlassian-tools alleen werken als we de tools blijven ontwikkelen en gezond houden, dus ik deel dit inzicht graag. Ook wil ik deelnemers tijdens de trainingssessies vertrouwen geven. Ik werk sinds oktober 2017 bij Valiantys en ik vind het leuk om oplossingen te leveren, te werken als Atlassian-trainer en blogposts te schrijven waarin ik mijn expertise deel.

Atlassian Certified Professional – Jira Administrator Atlassian Certified Professional – Jira Service Desk Administrator
  • ACP-JA
  • ACP-JSD

Meer dan 25 gecertificeerde Atlassian-docenten