Haut de page

Vakkundig ontworpen
Atlassian-oplossingen

Wij streven ernaar om oplossingen te creëren die perfect aansluiten op de manier waarop uw team werkt,
zodat uw team alle mogelijkheden optimaal benut.

Het ontwerp van oplossingen

Wanneer we met elkaar om tafel zitten om inzicht te krijgen in uw vereisten, weten we precies wat u zoekt.

Een holistische aanpak

Wanneer we bepalen hoe we uw oplossing gaan bouwen, kijken we niet alleen naar de technische aspecten maar ook naar de manier waarop uw bedrijf en uw team samenwerken. Daarmee zorgen we dat de oplossing altijd en voor iedereen werkt.

Duidelijke blauwdruk

We letten goed op de details. Dit betekent dat we een heldere blauwdruk maken die past bij uw bestaande omgeving en die we kunnen volgen wanneer we uw Jira-, Jira Software- of Confluence-tools implementeren. Daarmee implementeren we de tools direct op de juiste manier.

Gemoedsrust

We produceren een gedetailleerde technische specificatie voor uw Atlassian-oplossing, zodat u uw documentatie altijd binnen handbereik heeft.

Wat levert het u op?

Meer
transparantie

Als u een gedetailleerde blauwdruk heeft van de manier waarop uw oplossing wordt geconfigureerd en bij elkaar past, weet u precies wat u krijgt en hoe het werkt.

Oplossingen
die uw team graag gebruikt

We maken niet alleen oplossingen die werken. We zorgen ook dat teams de oplossingen graag gebruiken. Denk aan een elegant ontwerp, slimme functies, schaalbaarheid en tools die uw team elke dag eenvoudig kan onderhouden.

Op maat
voor uw behoeften

We houden niet van kant-en-klare oplossingen. Wij transformeren standaard Atlassian-tools tot een geïntegreerd platform op maat dat aan uw werkelijke behoeften voldoet. Want met effectieve tools creëert u effectieve teams.

Systeemarchitectuur

Wij sluiten alles op elkaar aan zodat uw oplossing wordt ondersteund door de best mogelijke infrastructuur, die een aanvulling vormt op uw bestaande applicaties.

Een oplossing voor de toekomst

Wij zorgen dat uw Atlassian-oplossing goed voorbereid is, zodat de oplossing nu en in de toekomst goed voor u blijft werken. Dus wat u ook wilt doen met uw instance van Jira, Jira Software of Confluence, de oplossing werkt altijd.

Focus op
gebruikers

Wij willen alle gebruikers een geweldige ervaring bieden. Onze tools reageren snel, zijn intuïtief voor gebruikers en bieden consistent hoge prestaties. Gebruikers kunnen ook snel en eenvoudig gebruik maken van Single Sign-on (SSO).

Integratie-
experts

Gebeurt er veel achter de schermen? Wij helpen u. Onze deskundige consultants zorgen dat uw oplossing op de juiste manier wordt gekoppeld aan uw netwerk, databases, gebruikersmappen en andere applicaties.

Wat levert het u op?

Solide
basis

Alle krachtige oplossingen worden gebouwd op een stevige basis. Daarom is onze missie om de best mogelijke infrastructuur te bepalen, waarmee uw Atlassian-toolkit tot leven wordt gebracht binnen uw bestaande technologische omgeving.

Zorgeloos

Of het nu gaat om hosting, installatie, integratie met uw bestaande infrastructuur of de ontwikkeling van aangepaste apps, wij regelen alle technische details. Zo houdt u meer tijd over om uw werk te doen.

Beschermd door uw beveiliging

Er zijn soms veel dreigingen van buitenaf, maar wij staan voor u klaar. We optimaliseren de beveiliging van uw oplossing en maken alles waterdicht.

Projectbeheer

De juiste projectmanager kan het verschil maken tussen een redelijk project en een geweldig project. Met onze oplossing kunt u uw project zelfverzekerd uitvoeren.

Begeleiding en support

We zorgen ervoor dat u uw project op tijd, binnen het budget en volgens de overeengekomen omvang kunt leveren, en dat alle mogelijke risico's worden geëvalueerd. IT-projecten kunnen lastig zijn, maar met onze stapsgewijze support weet u zeker dat u de juiste koers houdt.

Blijf
op de hoogte

Een projectmanager biedt u één aanspreekpunt, zodat u altijd op de hoogte blijft. Bovendien geven we regelmatig statusupdates over de dingen die we hebben gedaan, wat er gaat gebeuren en welke problemen we hebben aangetroffen.

Diepgaande
kennis

Wist u al dat onze projectmanagers diepgaande technische kennis hebben? Dit betekent dat uw projectmanager niet alleen bronnen en werkstromen beheert, maar ook alles weet over uw oplossing en hoe de oplossing voor u kan werken.

Wat levert het u op?

Wij beschermen uw belangen

We ondersteunen u tijdens elke stap van uw project, en daarnaast houden we betrokkenen binnen uw organisatie regelmatig op de hoogte over de voortgang. Wilt u dat we het management een update geven? Ook dat kunnen we doen.

Risico's
beperken

Elke Valiantys-oplossing is ontwikkeld om risico's te beperken. Omdat we alle mogelijke risico's tijdens elke stap van het proces zorgvuldig identificeren en beheren, kunt u er zeker van zijn dat uw oplossing geen bestaande processen zal verstoren.

Kwaliteitscontrole

Onze praktijkgerichte aanpak voor projectbeheer met Agile betekent dat niets ons ontgaat. Dus we zorgen er niet alleen voor dat we aan alle scenario's hebben gedacht, we zijn ook beter voorbereid om eventuele obstakels weg te nemen.