Haut de page

Installatie en configuratie voor Atlassian-tools

Onze Agile-aanpak voor technische producten betekent dat we samenwerken, snel reageren
en continu zoeken naar manieren waarop uw tools uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Installatie en configuratie

Het is tijd voor actie. Van automatisering tot apps, wij zorgen dat de configuratie van uw oplossing precies aansluit op uw behoeften. Zo doen wij dat.

In één keer goed

Sommige dingen kunt u beter aan experts overlaten. Wij zorgen dat uw applicatie optimaal wordt geïnstalleerd, geheel volgens de aanbevolen werkwijzen en binnen de beperkingen van uw technische omgeving. Het is heel eenvoudig.

Een agile aanpak

Tijdens het configureren van uw oplossing kunnen we u toegang geven tot de testomgeving, zodat u ziet welke wijzigingen worden aangebracht. Door uw feedback krijgt de oplossing vorm, dus laat het ons weten als er iets niet werkt zoals u dat wilt. Wij lossen dit voor u op.

Speel op safe

Configuraties moeten voortdurend worden veranderd, en het is belangrijk om alles onder controle te houden. We kunnen wijzigingen altijd testen in een testomgeving voordat ze worden geïmplementeerd in de productieomgeving. Zo weet u zeker dat uw release probleemloos verloopt.

Wat levert het u op?

Een betrouwbare methode

Wij doen de dingen graag op de juiste manier. Daarom gebruiken we een strikte testmethode voor alle installaties. U kunt er dus gerust op zijn dat we de puntjes op de i zetten en zorgen dat het uitrolproces zo soepel mogelijk verloopt.

Alles draait
om u

Maak u geen zorgen, na de aftekening verdwijnen we niet zomaar. Niet alleen betrekken we u actief tijdens de configuratie- en installatiefase, we blijven ook altijd beschikbaar na de levering.

Meer controle,
minder risico

We zijn graag creatief, maar we houden alles altijd onder controle wanneer we uw oplossing implementeren. Door onze zorgvuldige aanpak van releasebeheer kunnen we risico's beperken wanneer we wijzigingen aanbrengen in applicaties. Ook vermijden we daarmee toekomstige problemen.

Migratie

Wij hanteren een zeer systematische aanpak voor datamigratie. Dit betekent dat wij de overstap zo eenvoudig mogelijk en vrij van verstoringen maken, of u nu overstapt van SVN naar Git, Bugzilla of TestTrack, of van Rally naar Jira, of van MediaWiki naar Confluence.

Uw tools
beoordelen

We kijken naar uw bestaande tools om te beoordelen of ze geschikt zijn om uw data te exporteren, en hoeveel data met uw tools kunnen worden geëxporteerd. Als uw kit geschikt is voor deze taak, gebruiken we uw tools. Maar als we hiervoor een aangepast hulpprogramma moeten maken, kan dat ook.

Een duidelijk
stappenplan

Afhankelijk van wat u nodig heeft, bouwen we een systeem waarmee we uw data kunnen migreren of voeren we de extractie direct uit. Met een testsessie kunnen we een duidelijke migratieprocedure opstellen. Dit betekent dat we op alle situaties zijn voorbereid, maar ook dat de migratie zelf zo kort mogelijk duurt.

Support
wanneer u dit nodig heeft

Wanneer alles is voorbereid en uw project van start kan gaan, helpen we u op locatie zolang dat nodig is. We zijn er om uw vragen te beantwoorden en bovendien houden we alles goed in de gaten. En we kunnen u ook helpen met gespecialiseerde trainingssessies na de migratie.

Wat levert het u op?

Minimaal
risico

Ons migratieproces is ontwikkeld om het risico bij elke stap te beperken, bijvoorbeeld door uw tools te onderzoeken, een duidelijk plan te definiëren of herhaaldelijk tests uit te voeren voor kwaliteitscontrole. Omdat we dit vanaf het begin doen, kunnen we ver van tevoren risico's identificeren en anticiperen. U hoeft dus niets meer te doen.

Proactieve
support

Een project voor datamigratie kan een grote stap zijn, en omdat we aanwezig zijn op locatie kunnen we u en uw team zekerheid bieden. Onze support is dan ook niet alleen reactief. We zijn nauw betrokken bij uw project, en daarom kunnen we proactief mogelijke valkuilen identificeren voordat ze een probleem vormen.

Laat niets
aan het toeval over

Weet u wat het beste is aan datamigratie met experts? Er is geen kans dat er iets wordt vergeten. We voeren tijdens elke stap van het migratieproces due diligence uit, zodat alles gegarandeerd op de juiste manier wordt geïmplementeerd.

Aangepaste ontwikkeling

Heeft u een functie nodig die niet beschikbaar is in out-of-the-box Atlassian-tools of bestaande apps? Geen probleem, u kunt dit overlaten aan ons speciale team met appontwikkelaars.

Gebouwd
door de besten

Ons team met ontwikkelaars is behoorlijk bescheiden, maar ze hebben meer dan 200 aangepaste apps voor Atlassian-tools ontwikkeld, inclusief topsellers en een app die is overgenomen door Atlassian zelf. We zijn een zeer gerespecteerde speler op de markt, dus u bent in goede handen.

Ontwikkeld
voor u

We hanteren dezelfde aanpak voor app-ontwikkeling als voor alle andere projecten. We stellen vragen, we luisteren, we ontwikkelen uw ideeën in workshops en we creëren een duidelijke blauwdruk van alles dat u nodig heeft voordat we aan de slag gaan. Bovendien betrekken u actief tijdens alle stappen van het proces.

Support voor
uw eigen apps

Heeft u een eigen app die u wilt upgraden? Of heeft u een app overgenomen en weet u niet waar u moet beginnen? Wij kunnen u helpen. En als uw aangepaste apps niet goed genoeg presteren, kunnen wij u daar ook mee helpen.

Wat levert het u op?

De mogelijkheden
zijn eindeloos

Met wat technische kennis kunt u vrijwel alles verbinden met Jira. Dus daag ons uit! Bovendien zijn we toegewijd aan Agile-ontwikkelingspraktijken, en dit betekent dat we u en uw ideeën bij het hele proces betrekken.

Toonaangevende
expertise

Dankzij een team met jarenlange ervaring en technische expertise kunnen we aan zelfs de meest complexe vereisten voldoen. Bovendien denken we op de lange termijn en creëren we graag schaalbare oplossingen waar u tot ver in de toekomst van kunt profiteren.

Voortdurende
support

Wanneer uw app werkt, blijven we aanwezig. Voortdurende support en periodieke upgrades kunnen worden opgenomen in de service, zodat u zich ook in de toekomst geen zorgen hoeft te maken.