Haut de page

Beheerde hosting
voor uw Atlassian-producten

Laat de hardware, het onderhoud en de rompslomp achter. Wij bieden een complete, gebruiksklare hosting-oplossing voor uw Jira-, Bitbucket-, Confluence-, Bamboo-, Crowd- en Hipchat-instances – zodat u zich kunt concentreren op de belangrijkste aspecten van uw bedrijf.

Wat u krijgt bij al onze hosting-oplossingen


Serverversies
van de producten

Profiteer van de geavanceerde configuratie-opties van uw tools met volledige beheerrechten op uw instances.

Breid uw instance
uit met Marketplace-apps

Pas uw instance aan met Marketplace-apps naar keuze. Deze optie is extra flexibel omdat u geen rekening hoeft te houden met compatibiliteit met Atlassian Cloud.


Uitrol
binnen drie werkdagen

U hoeft niet eindeloos te wachten totdat uw IT-team uw server in werking stelt. Wij beloven u dat uw instance binnen drie dagen operationeel is.

Kies
de locatie van uw data

U houdt de controle over de beveiligingsvereisten voor uw data. U kunt beslissen waar u de data van uw Atlassian-tools wilt laten hosten en wij regelen alles voor u.


Dagelijkse back-ups

We voeren dagelijkse back-ups uit, die één week worden bewaard. Mocht er toch iets misgaan met uw data, dan kunt u erop rekenen dat wij het probleem verhelpen.

Technische
en functionele support

Het is natuurlijk de bedoeling dat tools uw werk simpeler maken. Daarom willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken als u hulp nodig heeft. We bieden technische en functionele support in het Engels en in het Frans in uw tijdzone.

of minder werkdagen
voor uitrol
instances
gehost op dit moment
,986% uptime in het
afgelopen kwartaal
mn gemiddelde
hersteltijd

Starter
Standard
Enterprise Ontwerp uw Atlassian-hostingoplossing

 Bekijk de opties

Onze datacenters

Bij de keuze voor een beheerde hostingoplossing voor uw data zijn de locatie en beveiliging heel belangrijk. Daarom werken we samen met erkende hostingproviders, die onze klanten de vrijheid geven om zelf te kiezen in welk land hun data worden opgeslagen. Al onze partners garanderen een SLA met 99,95% uptime per maand, zijn gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 27001, ISO27018 en SOC3, en bieden automatische back-ups.


Amazon Web Services
Amazon Web Services Certification

Datacenters

Services naar keuze

Stagingserver

Wilt u de flexibiliteit om uw instance te testen voordat u deze echt implementeert? Wij kunnen u een stagingserver geven, waarop u uw Atlassian-tools kunt testen.

Noodherstel

In geval van nood kunt u erop rekenen dat ons supportteam precies weet wat ze moeten doen, zodat u snel weer aan de slag kunt met uw applicaties.

VPN

Verbeter de functionaliteit en beveiliging door een VPN tussen uw Atlassian-tools en uw interne netwerk te plaatsen.

Single
Sign-On

Bij ons kunt u Single Sign-On (SSO) gebruiken voor al uw gehoste Atlassian-applicaties.

Architectuur
op maat

We zijn niet bang om uw grote instance met specifieke vereisten te configureren. Als u een Data Center-uitrol nodig heeft, kunnen wij de oplossing aanpassen aan uw behoeften.

Data-
encryptie

Vandaag de dag is het natuurlijk slim om uw data zo goed mogelijk te beveiligen. Wij zetten een systeem voor data-encryptie op voor extra beveiliging.

Kies uw Atlassian-hostingoplossing

 Bekijk de opties

Lees meer over
ons Atlassian-hostingaanbod

Vergelijkingstabel

Uw Atlassian-
hostingoplossing:
Wat moet u
overwegen?

Download onze vergelijkingstabel
casestudy

Ons
hosting-
aanbod
in het
kort

Download het informatieblad
Schalen

Een Atlassian-instance schalen van 50 tot 5000 gebruikers

Lees het artikel