Haut de page

Agile ALM met Atlassian-software


Agile processen zijn onmisbaar als u snel wilt reageren op de vraag van de klant. Met onze expertise helpen wij ontwikkelteams om succesvol te zijn en te blijven.

Jira Software Confluence Bitbucket Bamboo

Werk samen aan het beheer van eisen

Leg uw eisen vast in Confluence. Met slechts één muisklik kunt u deze specificaties naar uw Jira-backlog verplaatsen. Bovendien blijft deze informatie volledig traceerbaar tijdens het hele ontwikkelproces.

gezamenlijk bewerken

Volg uw ontwikkeltaken in Jira Software

Maak user stories en epics aan, plan sprints en wijs taken toe, en dit alles binnen Jira Software. Als u liever in Kanban werkt, kunt u met de kanbanborden van Jira Software inzicht krijgen in de voortgang van uw team en anticiperen op knelpunten.

Jira-backlog

Broncodebeheer
met gedistribueerd versiebeheer

U kunt uw Git-repository eenvoudig beheren terwijl uw eisen gegarandeerd veilig blijven. In Bitbucket kunt u machtigingen instellen en samenwerking aan code bevorderen via pull-aanvragen en commentaar.

Maak gebruik van de mogelijkheden voor continue integratie en levering

Verminder het aantal handmatige taken fors en versnel uw levercyclus door Bamboo te gebruiken als CI/CD-server. Creëer voorwaardelijke triggers om zowel automatisch builds te starten als tests uit te voeren.

uitrol

Een betrouwbare oplossing
die is goedgekeurd door ontwikkelteams

We hebben honderden ontwikkelteams geholpen met de uitrol en adoptie van Atlassian-tools. Van trainingen voor eindgebruikers en uitrol van Atlassian-applicaties tot integratie met Marketplace-apps: ons team van gecertificeerde Atlassian-consultants levert een oplossing die precies aansluit op de behoeften van uw team.

Amadeus
ING
Daily Telegraph
Alstom
Ubisoft
ADP
Eidos
Tata Communications
Schneider Electric
Ville de Montréal
Afbeelding 1

Bekijk onze oplossing voor softwareontwikkeling in actie

Vraag een demo aan

Aanbevolen leesmateriaal

casestudy

ALM bij QBE

Lees het verhaal van onze klant
download

DevOps en ITSM

Download de whitepaper
artikel

Jira Software: Scrum of Kanban

Lees het artikel