Haut de page

Plan en volg uw agile projecten


Met populaire Atlassian-oplossingen zoals Jira, Confluence en Portfolio for Jira heeft u alle vrijheid om een methode naar voorkeur te implementeren (Scrum, Kanban, SAFe etc.). De oplossingen zijn gebruiksvriendelijk en worden om die reden direct geadopteerd door projectmanagementteams.

Jira Software Confluence Portfolio for Jira

Een aangepaste oplossing voor
verschillende zakelijke eisen

Scrum

Scrum

Kanban

Kanban

Agile

Agile op schaal

Plan en beheer uw sprints met de scrumborden van Jira

Maak user stories aan en schat hun snelheid in. Plan sprints en wijs taken toe aan uw teamleden. Gebruik de backlog om nieuwe prioriteiten te stellen voor uw user stories en gebruik de drag-en-dropfunctie om ze te ordenen.

Pas uw scrumdashboard aan op uw specifieke behoeften. Voeg swimlanes toe om de epics te scheiden en sorteer uw user stories op toegewezen personen en filters. Stem de lay-out van kolommen af op uw workflow.

Scherm1

Krijg volledig inzicht met kanbanborden

Geef iedereen in uw team duidelijk inzicht in toekomstige taken. Jira Software biedt u de mogelijkheid om het aantal tickets dat wordt verwerkt te beperken, zodat knelpunten in de workflow worden voorkomen.

Creëer uw kanbanbord met slechts enkele muisklikken. Configureer snel de kolommen in uw workflow, voeg swimlanes toe aan groepstaken per epic, toegewezen persoon of project en configureer de filters.

Scherm2

Verzamel data over uw teamwork
met de agile rapportagemogelijkheden in Jira Software

Met Jira Software heeft u toegang tot tientallen vooraf geconfigureerde rapporten, waarmee u uw data in real time kunt analyseren.

Deel informatie en verbeter de toekomstige prestaties. De agile rapporten van Jira Software zijn ontwikkeld voor de specifieke behoeften van scrumteams. Zo worden bijvoorbeeld voortgangsgrafieken en snelheidsdiagrammen weergegeven.

Met het cumulatieve stroomschema weten kanbanteams precies hoeveel tickets er zijn in elke stap van de workflow. Op de controlekaart staat de gemiddelde cyclustijd voor ontwikkeling, die u kunt gebruiken om de voortgang van projecten in de toekomst te voorspellen.

Scherm3

Beheer meerdere agile projecten met Portfolio for Jira

Portfolio for Jira biedt een realistische roadmap op basis van de data uit Jira. U bekijkt in real time verschillende gesimuleerde scenario's.

Integreer de vaardigheden en beschikbaarheid van uw teams om het beste actieplan te bepalen. Houd rekening met de afhankelijkheden tussen verschillende teams en projecten. Besluit direct of het mogelijk is om een nieuw project aan te nemen met uw huidige werkbelasting.

Deel de roadmap met uw operationele teams, zodat ze een helder beeld krijgen van uw strategische doelen en hoe deze doelen binnen hun werk passen.

Scherm4

Werk samen aan eisen en
projectdocumenten met Confluence

Zorg dat iedereen meedoet. Met Confluence kunnen meerdere mensen tegelijk aan uw eisen werken. Deel belangrijke informatie en implementeer een workflow voor goedkeuringen. Informatie is altijd toegankelijk en actueel. Wijzigingen in de documenten kunnen worden gevolgd via de paginahistorie.

Structureer uw content met behulp van de talloze macro's in de tool en standaardiseer uw documenten met de meegeleverde sjablonen.

Scherm5

Een betrouwbare oplossing
die is goedgekeurd door ontwikkelteams

We hebben honderden ontwikkelteams geholpen met de uitrol en adoptie van Atlassian-tools. Van trainingen voor eindgebruikers en uitrol van Atlassian-applicaties tot integratie met Marketplace-apps: ons team van gecertificeerde Atlassian-consultants levert een oplossing die precies aansluit op de behoeften van uw team.

Amadeus
ING
Daily Telegraph
Alstom
Ubisoft
ADP
Eidos
Tata Communications
Schneider Electric
Ville de Montréal
Afbeelding 3

Bekijk onze oplossing voor projectmanagement in actie

Vraag een demo aan

Aanbevolen leesmateriaal

artikel

Agile borden in Jira: Scrum of Kanban?

Lees verder
artikel

Portfolio for Jira: haal uw deadlines voor alle projecten

Lees verder
artikel

Het Scaled Agile Framework® gebruiken met Jira

Lees verder