Haut de page

Plan en volg uw Agile-projecten


Via populaire Atlassian-oplossingen, zoals Jira, Confluence en Portfolio for Jira, kunt u een methode naar keuze implementeren (Scrum, Kanban, SAFe, etc.). De oplossingen zijn gebruiksvriendelijk en worden daarom direct geaccepteerd door teams voor projectbeheer.

Jira Software Confluence Portfolio for Jira

Een aangepaste oplossing voor
verschillende zakelijke vereisten

Scrum

Scrum

Kanban

Kanban

Agile

Agile op schaal

Plan en beheer uw sprints met de Scrum-boards van Jira

Maak en schat de snelheid van gebruikersverhalen. Plan sprints en wijs taken toe aan uw teamleden. Gebruik de backlog om nieuwe prioriteiten te stellen voor uw verhalen, die u kunt slepen om ze te ordenen.

Pas uw Scrum-dashboard aan op uw specifieke behoeften. Voeg procesbanen toe om de epics te scheiden en verhalen te sorteren op toegewezen personen en filters. Pas de lay-out van kolommen aan op uw workflow

Scherm1

Krijg volledig inzicht met Kanban-boards

Geef iedereen in uw team duidelijk inzicht in toekomstige taken. Jira Software biedt u de mogelijkheid om het aantal tickets dat wordt verwerkt te beperken, zodat u knelpunten in de workflow vermijdt.

Maak uw Kanban-board met slechts enkele muisklikken. Configureer snel de kolommen in uw workflow, voeg procesbanen toe aan groepstaken per epic, toegewezen persoon of project, en configureer de filters.

Scherm2

Verzamel data over uw teamwork
met Jira Software Agile-rapporten

Met Jira Software heeft u toegang tot tientallen vooraf geconfigureerde rapporten, waarmee u uw data in real-time kunt analyseren.

Deel informatie en verbeter de toekomstige prestaties. De Agile-rapporten van Jira Software zijn ontwikkeld voor de specifieke behoeften van Scrum-teams. Zo worden voortgangsgrafieken en snelheidsdiagrammen weergegeven.

Met het cumulatieve stroomschema weten Kanban-teams precies hoeveel tickets er zijn in elke stap van de workflow. Op de controlekaart staat de gemiddelde cyclustijd voor ontwikkeling, die u kunt gebruiken om de voortgang van projecten in de toekomst te voorspellen.

Scherm3

Beheer meerdere Agile-projecten met Portfolio for Jira

Portfolio for Jira biedt een realistisch stappenplan op basis van de data uit Jira. U bekijkt in real-time verschillende gesimuleerde scenario's.

Integreer de vaardigheden en beschikbaarheid van uw team om het beste actieplan te bepalen. Houd rekening met de afhankelijkheden tussen verschillende teams en projecten. Besluit direct of het mogelijk is om een nieuw project aan te nemen met uw huidige werkbelasting.

Deel het stappenplan met uw operationele teams, zodat ze een helder beeld krijgen van uw strategische doelen en hoe deze doelen binnen hun werk passen.

Scherm4

Werk samen aan vereisten
en projectdocumenten met Confluence

Zorg dat iedereen meedoet. Met Confluence kunnen meerdere mensen tegelijk aan uw vereisten werken. Deel belangrijke informatie en implementeer een workflow voor goedkeuringen. Informatie is altijd toegankelijk en actueel. Wijzigingen in de documenten kunnen worden gevolgd via de paginahistorie.

Structureer uw content met behulp van de talloze macro's in de tool en standaardiseer uw documenten met sjablonen.

Scherm5

Een betrouwbare oplossing
met goedkeuring van ontwikkelingsteams

We hebben honderden ontwikkelingsteams geholpen bij de uitrol en acceptatie van Atlassian-tools. Van trainingen voor eindgebruikers en uitrol van Atlassian-applicaties tot integratie met Marketplace-apps, ons team met Atlassian-gecertificeerde consultants levert een oplossing die precies aansluit op de behoeften van uw team.

Amadeus
ING
Daily Telegraph
Alstom
Ubisoft
ADP
Eidos
Tata Communications
Schneider Electric
Ville de Montréal
Afbeelding 3

Zie onze oplossing voor projectbeheer in actie

Vraag om een demo

Aanbevolen leesmateriaal

artikel

Jira Agile-board: Scrum of Kanban?

Lees verder
artikel

Portfolio for Jira: haal uw deadlines voor alle projecten

Lees verder
artikel

Het Scaled Agile Framework® gebruiken met Jira

Lees verder