Haut de page

Jira-testmanagement voor uw ontwikkel- en QA-teams

Laat uw ontwikkel- en QA-teams werken met één tool voor testcasemanagement. Daarmee beschikt u over een solide oplossing die uw agile processen ondersteunt en een hoge softwarekwaliteit garandeert.

Jira Software Confluence Xray for Jira Zephyr for Jira

Beheer eisen gezamenlijk
binnen Confluence

Definieer uw producteisen en -specificaties in Confluence en werk in real time samen met uw collega's. Met de meegeleverde sjablonen kunt u uw documenten eenvoudig structureren en standaardiseren.

Wanneer Confluence wordt geïntegreerd met Jira Software, kunnen de specificaties met één muisklik worden verplaatst naar de backlog van Jira Software. Alle informatie is traceerbaar en kan op elk moment in de historie worden bekeken.

Samenwerking met Confluence

Een helder proces voor defectmanagement in Jira Software

Registreer bugs en los ze op in Jira Software. Maak een ticket aan en voeg alle noodzakelijke gegevens toe, zodat uw QA-team de defecten kan oplossen.

Op het Jira Software-board kunt u de voortgang van de issues bekijken in de workflow.

Bugtracking in Jira

Broncodebeheer
met gedistribueerd versiebeheer

Verander Jira in een totaaloplossing voor testmanagement met een van de volgende twee Marketplace-apps: Xray for Jira of Zephyr for Jira. Definieer uw testcase en koppel die aan uw eisen om te meten in hoeverre uw eisen zijn afgedekt.

De gecertificeerde Atlassian-consultants van Valiantys kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste app.

Plan uw testcampagnes en voer ze uit

Plan uw campagnes in Xray of Zephyr voor Jira en voer de tests uit in Jira. Kies de omgevingen waarin u uw tests wilt uitvoeren. Valideer de compatibiliteit van uw product op verschillende platforms. Met Xray kunt u geautomatiseerde tests beheren via Cucumber en JUnit.

planning van testcampagnes in Jira

Analyseer de resultaten van uw testcampagnes

Maak rapporten om de activiteit van uw QA-team te analyseren. Volg de relevante indicatoren en meet de voortgang van uw testplannen in real time.

Zephyr en Xray bieden gadgets waarmee u meer inzicht krijgt. U kunt tabellen maken en de data delen met de teammanagers.

campagneresultaten Xray en Zephyr

Een solide oplossing die is goedgekeurd door talloze
test- en QA-teams

We hebben honderden test- en QA-teams geholpen met de uitrol en adoptie van Atlassian-tools. Van trainingen voor eindgebruikers en uitrol van Atlassian-applicaties tot integratie met Marketplace-apps: ons team van gecertificeerde Atlassian-consultants levert een oplossing die precies aansluit op de behoeften van uw team.

Rexel
Carrefour
Visa
Technicolor
Axa
Volkswagen
Swisslife
eBay
Intuit
Marks & Spencer
Afbeelding 4

Zie onze Jira-tool voor testmanagement in actie

Vraag een demo aan

Aanbevolen leesmateriaal

artikel

Tutorial Xray-testmanagement voor Jira: handmatige tests importeren

Lees verder
artikel

Trends op het gebied van softwaretesten in 2017

Lees verder
artikel

Wat digitale transformatie betekent voor uw projectteams

Lees verder