Haut de page

Jira-testbeheer voor uw ontwikkelings- en QA-teams

Zorg dat uw ontwikkelings- en QA-teams één tool voor testbeheer gebruiken. Daarmee bouwt u een solide oplossing die uw Agile-processen ondersteunt en een hoge softwarekwaliteit garandeert.

Jira Software Confluence Xray for Jira Zephyr for Jira

Werk samen aan het beheer van vereisten
binnen Confluence

Definieer uw vereisten en de specificatie van het product in Confluence en werk in real-time samen met uw collega's. Met out-of-the-box sjablonen kunt u uw documenten eenvoudig structureren en standaardiseren.

Wanneer Confluence wordt geïntegreerd met Jira Software, kan Confluence de specificaties met één muisklik verplaatsen naar de backlog van Jira Software. Alle informatie is traceerbaar en kan op elk moment in de historie worden bekeken.

Samenwerking met Confluence

Een helder beheerproces voor defecten in Jira Software

Registreer bugs en los ze op in Jira Software. Maak een ticket aan en voeg alle vereiste details toe zodat uw QA-team de defecten kan oplossen.

Op het Jira Software-board kunt u de voortgang van de problemen bekijken in de workflow.

Bugtracking in Jira

Broncodebeheer
met gedistribueerd versiebeheer

Verander Jira in een totaaloplossing voor testbeheer met twee Marketplace-apps: Xray of Zephyr for Jira. Definieer uw testcase en koppel de testcase aan uw vereisten om de dekking ervan te meten.

De Atlassian-gecertificeerde consultants van Valiantys kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste app.

Plan uw testcampagnes en voer ze uit

Plan uw campagnes in Xray of Zephyr for Jira en voer de tests uit in Jira. Kies de omgevingen waarin u uw tests wilt uitvoeren. Valideer de compatibiliteit van uw product op verschillende platforms. Met Xray kunt u geautomatiseerde tests beheren via Cucumber en JUnit.

planning van testcampagne in Jira

Analyseer de resultaten van uw testcampagnes

Maak rapporten om de activiteit van uw QA-team te analyseren. Volg de relevante maatstaven en meet de voortgang van uw testplannen in real-time.

Zephyr en Xray bevatten gadgets waarmee u meer inzicht krijgt. U kunt tabellen maken en de data delen met de teammanagers.

campagneresultaten Xray en Zephyr

Een krachtige oplossing met goedkeuring van
talloze test- / QA-teams

We hebben honderden test- en QA-teams geholpen bij de uitrol en implementatie van Atlassian-tools. Van trainingen voor eindgebruikers en uitrol van Atlassian-applicaties tot integratie met Marketplace-apps, ons team met Atlassian-gecertificeerde consultants levert een oplossing die precies aansluit op de behoeften van uw team.

Rexel
Carrefour
Visa
Technicolor
Axa
Volkswagen
Swisslife
eBay
Intuit
Marks & Spencer
Afbeelding 4

Zie onze Jira-tool voor testbeheer in actie

Vraag om een demo

Aanbevolen leesmateriaal

artikel

Instructies voor Xray-testbeheer voor Jira: handmatige tests importeren

Lees verder
artikel

Trends voor softwaretests in 2017

Lees verder
artikel

Wat digitale transformatie betekent voor uw projectteams

Lees verder