Haut de page

IT-servicemanagement vereenvoudigd

Voldoe aan de vereisten van uw eindgebruikers met een reactieve oplossing, mogelijkheden voor self-service, verbeterde samenwerking en een eenvoudige gebruikersinterface. Onze ITSM-oplossing is gebouwd op Jira Service Desk en biedt toonaangevende functies. Bovendien kan onze oplossing gegarandeerd snel en veilig worden geïmplementeerd.

Jira Service Desk Confluence StatusPage nFeed Exocet Insight

Ga meteen aan de slag met de best practices van ITIL

Met de vooraf geconfigureerde, PinkVERIFY-gecertificeerde workflows van Jira Service Desk kunt u direct beginnen met de integratie van best practices voor incident-, wijzigings- en probleembeheer. Binnen de tool heeft u SLA-functies en gebruiksklare rapporten direct binnen handbereik.

Scherm1

Geef uw gebruikers een intuïtieve self-servicedesk

Laat uw gebruikers zelf antwoorden vinden door ze toegang te geven tot een Confluence-kennisbank. De kennisbank wordt door uw agents onderhouden en kan automatisch suggesties aanbevelen aan uw gebruikers via een aan uw wensen aan te passen portaal.

Scherm2

Beheer van bedrijfsmiddelen en CMDB

De Jira-app Insight geeft u volledige controle over uw bedrijfsmiddelen. U weet in real time precies welke bedrijfsmiddelen u heeft, wie ze gebruikt, hoe ze zijn geconfigureerd en hoeveel ze kosten.

Als u al een externe CMDB heeft die u wilt behouden, kunt u Elements Connect gebruiken om uw database direct te verbinden met Jira Service Desk.

Scherm3

Automatiseer repeterende taken

Door middel van automatisering, zoals het definiëren van toewijzingsregels, kunt u de last voor uw supportmedewerkers verlichten. Zo kunnen ze zich richten op belangrijkere taken.

Scherm4

Zorg dat u voldoet aan uw SLA’s

Zodra u Jira Service Desk implementeert, kunt u uw servicedesk sturen via heldere SLA’s met een georganiseerde hiërarchie (afgeleid van de technologie van Valiantys). Met Jira Service Desk kunt u ook uw eigen geavanceerde indicatoren opstellen om uw aangepaste SLA’s voor elke klant te volgen.

Scherm5

Houd uw klanten op de hoogte tijdens downtime

Met Statuspage kunnen uw gebruikers via één pagina in real time op de hoogte blijven van downtijden, incidenten en gepland onderhoud. Door deze transparantie versterkt u het vertrouwen van uw klanten.

Scherm6

Onze prijzen en accreditaties

Prijs JSD

Valiantys is door Atlassian meerdere jaren op rij onderscheiden als
Best verkopende partner van Jira Service Desk

SDI Gold Member

Lid van
het Service Desk Institute


Zij vertrouwen ons

We hebben honderden ontwikkelteams geholpen met de uitrol en adoptie van Atlassian-tools. Van trainingen voor eindgebruikers en uitrol van Atlassian-applicaties tot integratie met Marketplace-apps: ons team van gecertificeerde Atlassian-consultants levert een oplossing die precies aansluit op de behoeften van uw team.

Airbus
Air France KLM
Orange
Generali
Accenture
Ubisoft
ADP
Bell
Legendary Pictures
Swisslife
Afbeelding 2

Zie onze ITSM-oplossing in actie

Vraag om een demo

Aanbevolen leesmateriaal

download

Uw RFP-sjabloon
voor Service Desk

Download gratis
video

The Daily Telegraph
en Jira Service Desk

Bekijk de video
IT Workflows-bundel

Onze IT Service Desk Workflows-bundel

Download gratis