Haut de page

IT Service Management, maar dan simpel

Voldoe aan de vereisten van uw eindgebruikers met een reactieve oplossing, mogelijkheden voor self-service, verbeterde samenwerking en een simpele gebruikersinterface. Onze ITSM-oplossing is gebouwd op Jira Service Desk en bevat toonaangevende functies. Bovendien kan de oplossing gegarandeerd snel en veilig worden geïmplementeerd.

Jira Service Desk Confluence StatusPage Hipchat nFeed Exocet Insight

Ga goed voorbereid aan de slag met best practices voor ITIL

Met vooraf geconfigureerde, PinkVERIFY-gecertificeerde workflows van Jira Service Desk, kunt u direct beginnen met de integratie van best practices voor incident-, wijzigings- en probleembeheer. Binnen de tool heeft u SLA-functies en gebruiksklare rapporten direct binnen handbereik.

Scherm1

Geef uw gebruikers een intuïtieve self-servicedesk

Zorg dat uw gebruikers zelf antwoorden kunnen vinden met toegang tot een Confluence-kennisbank. De kennisbank wordt ondersteund door uw agents en kan automatisch suggesties aanbevelen aan uw gebruikers via een aanpasbare portal.

Scherm2

Beheer van bedrijfsmiddelen en CMDB

De Jira-app Insight geeft u volledige controle over uw bedrijfsmiddelen. U weet in real-time precies welke bedrijfsmiddelen u heeft, wie ze gebruikt, hoe ze zijn geconfigureerd en hoeveel ze kosten.

Als u al een externe CMDB heeft die u wilt behouden, dan kunt u gerust nFeed gebruiken om uw database direct te verbinden met Jira Service Desk.

Scherm3

Automatiseer herhaalde taken

Met automatisering, zoals het definiëren van toewijzingsregels, kunt u de last verlichten voor uw supportmedewerkers. Zo kunnen ze zich richten op belangrijkere taken.

Scherm4

Zorg dat u voldoet aan uw SLA's

Zodra u Jira Service Desk, implementeert, kunt u uw servicedesk sturen via heldere SLA's met een georganiseerde hiërarchie (afgeleid van de technologie van Valiantys). Met Jira Service Desk kunt u ook uw eigen geavanceerde maatstaven opstellen, om uw aangepaste SLA's voor elke klant te volgen.

Scherm5

Houd uw klanten op de hoogte tijdens downtime

Met Statuspage kunnen uw gebruikers via één pagina in real-time op de hoogte blijven van downtimes, incidenten en gepland onderhoud. Door deze transparantie versterkt u het vertrouwen van uw klanten.

Scherm6

Onze prijzen en accreditaties

Prijs JSD

Valiantys heeft de prijs voor
Best verkopende partner van Jira Service Desk ontvangen

van Atlassian, meerdere jaren op een rij

SDI Gold Member

Lid van
het Service Desk Institute


Zij vertrouwen ons

We hebben honderden ontwikkelingsteams geholpen bij de uitrol en adoptie van Atlassian-tools. Van trainingen voor eindgebruikers en uitrol van Atlassian-applicaties tot integratie met Marketplace-apps, ons team met Atlassian-gecertificeerde consultants levert een oplossing die precies aansluit op de behoeften van uw team.

Airbus
Air France KLM
Orange
Generali
Accenture
Ubisoft
ADP
Bell
Legendary Pictures
Swisslife
Afbeelding 2

Bekijk onze ITSM-oplossing in actie

Vraag om een demo

Lees ook

download

Uw RFP-sjabloon
voor Service Desk

Download gratis
video

The Daily Telegraph
en Jira Service Desk

Bekijk de video
IT Workflows-bundel

Onze IT Service Desk Workflows-bundel

Download gratis