Haut de page

DevOps-tools om de kloof tussen uw IT- en
ontwikkelteams te overbruggen

Communicatie en cohesie tussen IT- en ontwikkelteams is essentieel om goede software te produceren en onderhouden. Met de DevOps-oplossing van Valiantys, op basis van tools van Atlassian en JFrog, kunt u erop vertrouwen dat uw teams op één lijn blijven tijdens het volledige DevOps-traject.

Jira Software Bitbucket Bamboo jFrog Artifactory jFrog Xray

Volg ontwikkeltaken in Jira Software

Maak user stories en tickets aan, plan sprints en wijs taken toe, en dit alles binnen Jira Software. Bitbucket, de Git-repositorymanager van Atlassian, synchroniseert met Jira Software zodat u direct in uw workflow toegang krijgt tot pull-aanvragen, commits en branches. Jira-tickets worden automatisch bijgewerkt met data uit Bitbucket.

Scherm1

Beheer uw professionele Git-repository eenvoudig
met Bitbucket

Ontwikkelaars kunnen actieve branches en pull-aanvragen bekijken, en direct in de code opmerkingen tussen de regels schrijven. De Git-repositorymanager van Atlassian voldoet aan de strengste eisen voor beveiliging op ondernemingsniveau en biedt u de mogelijkheid om machtigingen in te stellen voor projecten, repository's en branches.

Scherm2

Continue integratie en levering met Bamboo

Verminder het aantal handmatige taken fors en versnel uw levercyclus door Bamboo te gebruiken als CI/CD-server. Bamboo kan branches detecteren, automatisch builds starten en geautomatiseerde tests uitvoeren, en dit alles tegelijk.

Scherm3

Artefacten oplossen en implementeren

Artifactory integreert met Bamboo, zodat u artefacten kunt oplossen en implementeren zowel tijdens als aan het einde van de build. Artifactory ondersteunt vele technologieën, zoals Maven, Gradle, Docker, Gems en Python. U kunt alle soorten pakketten beheren vanuit één tool.

Scherm4

Analyseer softwarecomponenten en detecteer kwetsbaarheden

Integreer JFrog Xray in uw DevOps-suite en laat uw software tijdens de build scannen op afhankelijkheden. U kunt de analyse van softwarecomponenten automatiseren en eventuele kwetsbaarheden bijwerken. Gedetecteerde kwetsbaarheden worden geclassificeerd op basis van hun impact, die wordt bepaald door JFrog Xray.

Scherm5

Een bewezen oplossing
voor talloze DevOps-teams

We helpen onze klanten met de uitrol en adoptie van Atlassian- en JFrog-tools, zodat ze echte DevOps-processen in hun organisaties kunnen invoeren. Van trainingen voor eindgebruikers en uitrol van Atlassian-applicaties tot integratie met Marketplace-apps: ons team van gecertificeerde Atlassian-consultants levert een oplossing die precies aansluit op de behoeften van uw team.

Michelin
OpenBet
System C
QBE
Orange Mali
Express Gifts
G-Research
Conseil Constitutionnel
Swift
Afbeelding 5

Bekijk onze DevOps-tool in actie

Vraag een demo aan

Aanbevolen leesmateriaal

artikel

JFrog, Atlassian en Valiantys: een alliantie voor DevOps

Lees verder
artikel

Het complete Atlassian DevOps-traject deel I: zichtbaarheid

Lees verder
artikel

Het complete Atlassian DevOps-traject deel II: automatisering

Lees verder