Haut de page

DevOps-tools om de kloof tussen uw IT- en
ontwikkelingsteams te overbruggen

Communicatie en cohesie tussen IT- en ontwikkelingsteams is essentieel om goede software te produceren en onderhouden. Met de oplossing van Valiantys, op basis van Atlassian- en JFrog-tools, brengt u uw teams op één lijn tijdens het volledige DevOps-traject.

Jira Software Bitbucket Bamboo jFrog Artifactory jFrog Xray

Volg ontwikkelingstaken in Jira Software

Maak gebruikersverhalen en tickets, plan sprints en organiseer taaktoewijzingen, en dit alles binnen Jira Software. Bitbucket, de Git-repositorymanager van Atlassian, synchroniseert met Jira Software zodat u direct in uw workflow toegang krijgt tot pull-aanvragen, commits en branches. Jira-tickets worden automatisch bijgewerkt met data uit Bitbucket

Scherm1

Beheer uw professionele Git-repository eenvoudig
met Bitbucket

Ontwikkelaars kunnen actieve branches en pull-aanvragen bekijken, en direct in de code opmerkingen tussen de regels schrijven. De Git-repositorymanager van Atlassian voldoet aan de hoogste beveiligingsstandaarden op bedrijfsniveau, en stelt u in staat om machtigingen in te stellen voor projecten, repository's en branches.

Scherm2

Voortdurende integratie en levering met Bamboo

Verminder het aantal handmatige taken aanzienlijk en versnel uw leveringen door Bamboo te gebruiken als CI-/CD-server. Bamboo kan branches detecteren, automatisch builds starten en automatische tests uitvoeren, en dit alles tegelijk.

Scherm3

Artefacten omzetten en implementeren

Artifactory integreert met Bamboo, zodat u artefacten kunt omzetten en implementeren tijdens en aan het einde van de build. Artifactory ondersteunt vele technologieën, zoals Maven, Gradle, Docker, Gems en Python. U kunt alle soorten pakketten beheren vanuit één tool.

Scherm4

Analyseer softwarecomponenten en detecteer kwetsbaarheden

Integreer JFrog Xray in uw DevOps-suite en laat het tijdens de build scannen op afhankelijkheden. U kunt de analyse van softwarecomponenten automatiseren en kwetsbaarheden updaten. Gedetecteerde kwetsbaarheden worden geclassificeerd op basis van hun impact, die wordt bepaald door JFrog Xray.

Scherm5

Een bewezen oplossing
voor talloze DevOps-teams

We hebben onze klanten geholpen bij de uitrol en acceptatie van Atlassian- en JFrog-tools, zodat ze echte DevOps-processen kunnen gebruiken in hun organisaties. Van trainingen voor eindgebruikers en uitrol van Atlassian-applicaties tot integratie met Marketplace-apps, ons team met Atlassian-gecertificeerde consultants levert een oplossing die precies aansluit op de behoeften van uw team.

Michelin
OpenBet
System C
QBE
Orange Mali
Express Gifts
G-Research
Conseil Constitutionnel
Swift
Afbeelding 5

Bekijk onze DevOps-tool in actie

Vraag een demo aan

Aanbevolen leesmateriaal

artikel

JFrog, Atlassian en Valiantys: een alliantie voor DevOps

Lees verder
artikel

Het complete Atlassian DevOps-traject deel I: zichtbaarheid

Lees verder
artikel

Het complete Atlassian DevOps-traject deel II: automatisering

Lees verder