Haut de page

Wie we zijn

Wij zijn Atlassian Experts, liefhebbers van technologie en echte teamspelers. Wij willen de kracht van samenwerking en tools voor projectbeheer optimaal benutten, zodat teams en ondernemingen slimmer kunnen werken.

Zakelijke oplossingen

We hebben oplossingen gebouwd die een antwoord bieden op grote zakelijke behoeften. We zijn gespecialiseerd in DevOps en IT Service Management, en we verfijnen onze aanpak voortdurend op basis van onze ervaringen met klanten.

Onze deskundige consultants zijn zowel technisch als zakelijk onderlegd, zodat we eenvoudige oplossingen kunnen leveren waarmee zakelijke uitdagingen direct worden opgelost.

Unieke expertise

Omdat we meer dan tien jaar ervaring hebben en altijd nieuwsgierig zijn naar de nieuwste methoden en tools, lopen onze salesteams en technische teams op kop.

We zetten ons actief in voor de Atlassian-community en we organiseren het grootste Atlassian-evenement in het Verenigd Koninkrijk, de Valiantys Enterprise-dag. Waarom? Omdat we onze ervaring en expertise graag willen delen met onze klanten.

Reactievermogen

Onze communicatie met onze klanten is net zoals de oplossingen die we leveren: agile en pragmatisch.

Hoe complex het project ook is, we bieden een optimale klantervaring door de nauwe integratie tussen onze teams voor sales, techniek en beheer.

Ons verhaal

Francois Dussurget en Alexandre Alquier hadden een overtuigende visie: een adviesbedrijf dat een verschil zou maken. Daarom hebben zij in 2006 Valiantys opgericht.

Het doel was om de klant snelle en praktische oplossingen te bieden door industriestandaarden (Agile, CMMi en ITIL) toe te passen op moderne softwaretools. Zo is ons partnerschap met Atlassian ontstaan.

Sindsdien hebben onze consultants meer dan 4000 organisaties in alle sectoren geholpen bij de effectieve implementatie en acceptatie van Atlassian-tools. Wij willen de kracht van de beste software en efficiënte samenwerking optimaal benutten, zodat bedrijven kunnen doen waar ze goed in zijn: hun producten maken en verkopen.

+ jaar als
Atlassian-partner
+ aangepaste Atlassian
-apps ontwikkeld
nationaliteiten
in
ons team
+ projecten
geïmplementeerd
van de Fortune 100-bedrijven
werkt met ons
kantoren in de wereld

Prijzen

Prijs voor Best verkopende partner van Jira Service Desk

Best verkopende partner
voor Jira Service Desk
2014 en 2015

Prijs voor Best verkopende partner EMEA

Atlassian –
Beste nieuwe zakenpartner EMEA
2015 en 2016

Atlassian-partner van het jaar 2017 – Enterprise

Région Midi Pyrénées

Great Place
To Work
Tiende plek, 2017

Prijs voor Beste Tempo-partner

Beste Tempo-
partner
2015, 2016 en 2017

Riada – Best verkopende partner wereldwijd voor het leveren van de beste verkoopresultaten op basis van inzicht
2017

Région Midi Pyrénées

Prix Export
Midi Pyrenees
2012

Deloitte Fast 50 Award

Genomineerd voor
Deloitte Fast 50
2015, 2016 en 2017

Onze cultuur

Bij Valiantys worden we op alle niveaus in ons bedrijf geïnspireerd door onze idealen.
Onze waarden vormen de basis van ons karakter en dat uiten wij in onze dagelijkse activiteiten.

Onze waarden

Waarde 1

Wees recht
door zee

We hechten waarde aan open onderlinge communicatie tussen collega's, klanten en partners. Wij vinden dat trouw blijven aan jezelf, zeggen wat je bedoelt en openlijk kennis delen de sleutel vormen tot vertrouwen en wederzijds verrijkende relaties.

Waarde 2

Sta nooit
stil

Bij Valiantys leunen we nooit achterover. We blijven ons ontwikkelen en we streven ernaar om onszelf te verbeteren en vraagtekens te plaatsen bij onze aannames. We willen onze medewerkers aansporen om creatief te zijn, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en verder te gaan.

Waarde 3

Let op de belangrijke zaken

Wij zijn nuchtere en pragmatische mensen die alles zo efficiënt mogelijk willen doen. Hoewel we agile willen werken, hanteren we voor al onze taken een consistente en grondige aanpak.

Waarde 4

Maak indruk bij elke interactie

Ons beeld van een klant is ongecompliceerd en ons einddoel is simpel. We willen dat iedereen die met ons communiceert een prettige ervaring heeft, of het nu gaat om collega's, partners of eindgebruikers.

Waarde 5

Deel
en
doe mee

Wat we ook maken, leveren, groeien of vieren, we doen alles als één team. We willen elkaar altijd helpen en alles delen, zoals onze kennis, ideeën, ervaringen of een biertje na het werk.

Caring for Change: ons Pledge 1%-programma

Caring for Change

Hoeveel verandering zouden we kunnen waarmaken als iedereen slechts 1% teruggaf?

Pledge 1% is een zakelijke liefdadigheidsbeweging waarmee personen en bedrijven worden aangespoord om 1% van hun vermogen, producten en tijd van medewerkers in te zetten voor de gemeenschap. Valiantys is gestart met het liefdadigheidsprogramma 'Caring for Change', waarmee we ons dagelijks werk in de bedrijfsomgeving willen balanceren met meer betekenisvolle activiteiten.

De Valiantys ShipIt

Valiantys ShipIt

Geïnspireerd door de 'ShipIt-dagen' van Atlassian houden we jaarlijks de Valiantys ShipIt. Hier krijgen al onze medewerkers wereldwijd de kans om hun creativiteit te uiten en multidisciplinaire teams te vormen, zodat ze nieuwe ideeën bedenken waarmee we ons aanbod en de manier waarop het bedrijf werkt verbeteren.

Valiantys ShipIt is een leuk evenement dat de eentonigheid van het dagelijkse werk doorbreekt en iedereen de kans geeft om een bijdrage te leveren aan de missie van het bedrijf.

Een uitzonderlijk team

Aangestuurd door grote leiders

François Dussurget

François Dussurget

CEO


Alexandre Alquier

Alexandre Alquier

CTO


Lucas Dussurget

Lucas Dussurget

Vice President Corporate Development


Céline Moret

Céline Moret

CFO


Céline Lespinasse

Pierre Belanger

Executive Vice President en Algemeen manager Canada


Jerôme Anstrousse

Jérôme Anstrousse

Algemeen manager
Frankrijk en Zwitserland


Frédéric Cornec

Frédéric Cornec

Algemeen manager
Benelux


Emmanuel Benoit

Emmanuel Benoit

Executive Vice President en Algemeen manager Verenigde Staten