Haut de page

Wie wij zijn

Wij zijn Atlassian-experts, enthousiaste teamspelers en we zijn gek op technologie. Wij gebruiken de kracht van samenwerkings- en projectmanagementtools om teams en ondernemingen slimmer te laten werken.

Zakelijke oplossingen

We bouwen oplossingen die bedrijven echt verder helpen. We zijn gespecialiseerd in DevOps en IT-servicemanagement en verfijnen onze aanpak voortdurend op basis van onze ervaringen met klanten.

Onze deskundige consultants zijn zowel technisch als zakelijk onderlegd. Hierdoor kunnen we praktische oplossingen leveren waarmee zakelijke uitdagingen direct worden aangepakt.

Ongeëvenaarde expertise

We hebben meer dan tien jaar ervaring en zijn altijd nieuwsgierig naar de nieuwste methoden en tools. Onze technische en verkoopteams opereren dan ook in de voorhoede van ons vakgebied.

We zetten ons actief in voor de Atlassian-community en we organiseren het grootste Atlassian-evenement in het Verenigd Koninkrijk, de Valiantys Enterprise Day. Waarom? Omdat we onze ervaring en expertise graag willen delen met onze klanten.

Reactievermogen

Onze communicatie met onze klanten is net zoals de oplossingen die we leveren: agile en pragmatisch.

Hoe complex het project ook is, we bieden een optimale klantervaring door de vergaande samenwerking tussen onze technische, ondersteunende en verkoopteams.

Onze reis

Een adviesbedrijf dat het verschil in de markt maakt – dat is wat François Dussurget en Alexandre Alquier voor ogen stond bij de oprichting van Valiantys in 2006.

Het doel was om de klant snelle en praktische oplossingen te bieden door industriestandaarden (Agile, CMMI en ITIL) toe te passen op moderne softwaretools. Zo is ons partnerschap met Atlassian ontstaan.

Sindsdien hebben onze consultants in alle sectoren meer dan 4000 organisaties geholpen met de effectieve implementatie en adoptie van Atlassian-tools. Wij richten ons op het gebruik van de beste software en efficiënte samenwerking, zodat bedrijven kunnen doen waar ze goed in zijn: hun eigen producten bouwen en verkopen.

+ jaar als
Atlassian-partner
+ aangepaste Atlassian
-apps ontwikkeld
nationaliteiten
in
ons team
+ projecten
geïmplementeerd
van de Fortune 100-bedrijven
werkt met ons
kantoren wereldwijd

Prijzen

Prijs voor Best verkopende partner van Jira Service Desk

Best verkopende partner
voor Jira Service Desk
2014 en 2015

Prijs voor Best verkopende partner EMEA

Atlassian –
Beste nieuwe zakenpartner EMEA
2015 en 2016

Atlassian-partner van het jaar 2017 – Enterprise

Région Midi Pyrénées

Great Place
To Work
Tiende plek, 2017

Prijs voor Beste Tempo-partner

Beste Tempo-
partner
2015, 2016, 2017 en 2018

Riada – Best verkopende partner wereldwijd voor het leveren van de beste verkoopresultaten met Insight
2017

Région Midi Pyrénées

Prix Export
Midi Pyrénées
2012

Deloitte Fast 50 Award

Genomineerd voor
Deloitte Fast 50
2015, 2016 en 2017

Onze cultuur

Bij Valiantys worden we door alle lagen van ons bedrijf geïnspireerd door onze idealen.
Onze waarden vormen de basis van ons karakter en dat uiten wij in onze dagelijkse activiteiten.

Onze waarden

Waarde 1

Wees recht
door zee

We hechten waarde aan open onderlinge communicatie tussen collega’s, klanten en partners. Wij vinden dat trouw blijven aan jezelf, zeggen wat je bedoelt en openlijk kennis delen cruciaal zijn voor het opbouwen van vertrouwen en wederzijds verrijkende relaties.

Waarde 2

Sta nooit
stil

Bij Valiantys leunen we nooit achterover. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en zoeken steeds naar mogelijkheden om onszelf te verbeteren. We plaatsen vraagtekens bij aannames. We willen onze medewerkers aansporen om creatief te zijn, gretig nieuwe mogelijkheden te ontdekken en een extra stap te doen.

Waarde 3

Let op de belangrijke zaken

Wij zijn nuchtere en pragmatische mensen die ernaar streven alles zo efficiënt mogelijk te doen. Hoewel we agile willen werken, hanteren we voor al onze taken een consistente en grondige aanpak.

Waarde 4

Maak indruk bij elke interactie

Ons beeld van een klant is ongecompliceerd en ons einddoel is simpel. We willen dat iedereen die met ons werkt een prettige ervaring heeft, of het nu gaat om collega’s, partners of eindgebruikers.

Waarde 5

Deel
en
doe mee

Wat we ook maken, leveren, groeien of vieren, we doen alles als één team. We willen elkaar altijd helpen en alles delen, zoals onze kennis, ideeën, ervaringen of een biertje na het werk.

Caring for Change: ons Pledge 1%-programma

Caring for Change

Hoeveel verandering zouden we teweegbrengen als iedereen slechts 1% teruggaf?

Pledge 1% is een zakelijke liefdadigheidsbeweging die personen en bedrijven aanmoedigt om 1% van hun vermogen, producten en tijd in te zetten voor de gemeenschap. Valiantys is gestart met het liefdadigheidsprogramma ‘Caring for Change’, waarmee we ons dagelijks werk in de bedrijfsomgeving willen combineren met meer betekenisvolle activiteiten.

Valiantys ShipIt

Valiantys ShipIt

Geïnspireerd door de ‘ShipIt-dagen’ van Atlassian houden we jaarlijks de Valiantys ShipIt. Hier krijgen al onze medewerkers wereldwijd de kans om hun creativiteit te uiten en multidisciplinaire teams te vormen, zodat ze nieuwe ideeën bedenken waarmee we ons aanbod en de manier waarop het bedrijf werkt verbeteren.

Valiantys ShipIt is een leuk evenement dat de eentonigheid van het dagelijkse werk doorbreekt en iedereen de kans geeft om een bijdrage te leveren aan de missie van het bedrijf.

Een uitzonderlijk team

Managementteam

Lucas Dussurget
Jerôme Anstrousse

Jérôme Anstrousse

COO & General Manager France


Emmanuel Benoit

Emmanuel Benoit

CEO North America


Philippe Delanghe
Fraser Moffat

Fraser Moffat

General Manager United Kingdom


Frédéric Cornec

Frédéric Cornec

General Manager Benelux


Philip Bertholle

Philip Bertholle

General Manager Switzerland


Pierre Belanger

Pierre Belanger

General Manager Canada


Céline Moret
Nathan Chantrenne
Charlotte Bentaberry

Charlotte Bentaberry

People & Culture Director


Walé Robert

Walé Robert

IT & Workplace Director


Maud Eon

Maud Eon

Marketing Director