Haut de page

Onze Atlassian software-
en ecosysteem-partners

Houdt u van technologie? Wij ook. Bij ons draait het om flexibiliteit, innovatie en schaalbaarheid. Onze partners zijn toonaangevende software-uitgevers die de manier waarop teams werken transformeren. En we werken graag met ze!

De tools

Jira Software

De beste tool voor softwareontwikkeling
die wordt gebruikt door Agile-teams

HipChat

Blijf verbonden met groepschatrooms,
videochats, delen van bestanden en meer

Confluence

Het zakelijke wiki- en
samenwerkingsplatform

Jira Service Desk

De meest samenwerkende IT-servicedesk,
aangedreven door Jira

Bitbucket

Zakelijk beheer van
Git-repository's

en meer...

Meer producten en apps waarmee uw team blijft creëren en presteren.

Strategische partner

Atlassian

Sinds 2006 werken wij vol trots samen met Atlassian, 's werelds grootste leverancier van tools voor softwareontwikkeling en beheer van Agile-projecten.

Op dit moment heeft Atlassian wereldwijd meer dan 89.000 klanten en wordt het bedrijf erkend als marktleider van Application Lifecycle Management. Atlassian's topproducten Jira Software, Jira Service Desk, Bitbucket, Confluence en HipChat worden wereldwijd gebruikt door miljoenen gebruikers. Teams geven de voorkeur aan deze tools vanwege hun veelzijdigheid, de simpele maar krachtige gebruikerservaring en de transparante prijsstructuur.

We zijn er trots op dat Atlassian ons erkent als toonaangevende globale partner en we hebben al vele onderscheidingen ontvangen, zoals de Atlassian-prijs voor het best verkopende bedrijf in Europa en de prijs voor de beste verkoper van Jira Service Desk wereldwijd. Ook hebben we drie opeenvolgende jaren de felbegeerde Charlie's Club-prijs van Atlassian ontvangen, waarmee we worden erkend als een van de belangrijkste wereldwijde partners.

Bovendien hebben we verscheidene accrediteringen ontvangen. Zo zijn we benoemd tot Atlassian Platinum Solution-partner en Atlassian Training-partner.


Atlassian Training-partner
Atlassian Platinum Solution-partner Enterprise

Oplossingspartner

Ecosysteempartners