Haut de page

Onze Atlassian software-
en ecosysteempartners

Houdt u van technologie? Wij ook. Flexibiliteit, innovatie en schaalbaarheid – dat is waar het bij ons om draait. Onze partners zijn toonaangevende softwareuitgevers die de manier waarop teams werken transformeren. We werken dan ook graag met ze samen!

De tools

Jira Software

De #1 softwareontwikkelingstool
voor agile teams

Confluence

Het zakelijke wiki- en
samenwerkingsplatform

Jira Service Desk

De meest samenwerkende IT-servicedesk,
aangedreven door Jira

Bitbucket

Beheer van
Git-repository's op enterpriseniveau

en meer...

Meer producten en apps waarmee uw team blijft creëren en presteren.

Strategische partner

Atlassian

Sinds 2006 werken wij vol trots samen met Atlassian, 's werelds grootste leverancier van tools voor softwareontwikkeling en agile projectmanagement.

Op dit moment heeft Atlassian wereldwijd meer dan 89.000 klanten en wordt het bedrijf erkend als marktleider in Application Lifecycle Management. Atlassian's topproducten Jira Software, Jira Service Desk, Bitbucket en Confluence worden gebruikt door miljoenen gebruikers over de hele wereld. Teams geven de voorkeur aan deze tools vanwege hun veelzijdigheid, de simpele maar krachtige gebruikerservaring en de transparante prijsstructuur.

We zijn er trots op dat Atlassian ons erkent als een toonaangevende wereldwijde partner. We hebben inmiddels al vele onderscheidingen in de wacht gesleept, zoals de Atlassian-prijs voor het best verkopende bedrijf in Europa en de prijs voor de beste verkoper van Jira Service Desk wereldwijd. Ook hebben we drie opeenvolgende jaren de felbegeerde Charlie's Club-prijs van Atlassian ontvangen, waarmee we worden erkend als een van de belangrijkste wereldwijde partners.

Bovendien hebben we diverse accreditaties op zak. Zo zijn we benoemd tot Atlassian Platinum Solution-partner en Atlassian Training-partner.


Atlassian Training-partner
Atlassian Platinum Solution-partner Enterprise

Oplossingspartner

Ecosysteempartners