Haut de page

Uitroloplossingen voor uw
missiekritische applicaties

Des te meer uw Atlassian-tools worden geïmplementeerd, des te belangrijker high availability en prestaties worden.

Zou ongeplande downtime van uw Atlassian-applicaties uw bedrijf beïnvloeden?

Voor veel teams verloopt de implementatie van Atlassian-tools zeer snel, en de tools worden na verloop van tijd zelfs missiekritisch voor het werk van uw team. Maar wanneer het aantal gebruikers, projecten en rollen een bepaalde limiet overschrijdt, is het mogelijk dat uw applicaties minder goed presteren, en dit kan uw bedrijf veel geld kosten. Ongeplande downtime kan betekenen dat uw werk volledig stil komt te liggen.

Met de uitroloptie voor Data Center van Atlassian houdt u de controle over uw data en infrastructuur, maar krijgt u de zekerheid van een oplossing met high availability, hoge prestaties en schaalbaarheid.

Beschikbaar voor

Jira Software

Jira Software

Volgen van projecten en
problemen
Meer informatie
Confluence

Confluence

Samenwerken aan
documenten
Meer informatie
Bitbucket

Bitbucket

Beheer van
Git-repository's
Meer informatie
Jira Service Desk

Jira Service Desk

IT-servicedesk en klantsupport Meer informatie
Crowd

Crowd

Identiteitsbeheer Meer informatie
Hipchat

Hipchat

Teamchats, delen
van video's en bestanden
Meer informatie

De voordelen van de Atlassian 'Data Center'-oplossingen

Picto 1

High availability

Met actieve clusters zorgen we dat gebruikers ononderbroken toegang hebben tot kritische applicaties. Als een van de nodes defect raakt, stuurt de load dispatcher de gebruikers automatisch naar een andere beschikbare node.

Picto 2

Prestaties op schaal

Verhoog het aantal gelijktijdige gebruikers en verbeter de responstijd wanneer de gebruikersactiviteit stijgt, door kosteloos nieuwe nodes aan uw cluster toe te voegen.

Picto 4

Noodherstel

Implementeer een off-site noodherstelsysteem voor bedrijfscontinuïteit, zelfs als alle systemen op locatie uitvallen. Met gedeelde applicatie-indexen kunt u snel weer aan de slag.Picto 3

Directe schaalbaarheid

Voeg nieuwe nodes toe aan uw Data Center-cluster of upgrade uw licenties zonder downtime. Indexen en apps worden automatisch gesynchroniseerd.

Picto 5

Flexibele uitrol

Data Center kan op uw servers of op Amazon Web Services worden geïmplementeerd. Met de snelle installatiegidsen kunt u in een mum van tijd aan het werk.

Picto 6

SAML 2.0 SSO

Beheerders kunnen een SAML-provider opgeven om gebruikersauthenticatie te beheren. Data Center ondersteunt verschillende toonaangevende providers van identiteitsbeheer.

voorbeeld van boek

Wanneer is het tijd om over te stappen op een Data Center-uitrol?
Lees onze gids.

We hebben nauwkeurige indicatoren gedefinieerd, aan de hand waarvan u kunt bepalen wanneer het tijd is om over te stappen naar een hoger niveau. In onze gids leest u welke opties u heeft, zodat u kunt bepalen welke uitrol het beste past bij uw behoeften: Server of Data Center.

Download de gratis gids

Zij hebben voor Data Center gekozen

Amadeus

koos voor een "Data Center"-oplossing om zeker te zijn van hoge prestaties en schaalbaarheid. Ontdek de acht belangrijkste lessen die we hebben geleerd tijdens het uitroltraject van Data Center bij Amadeus.

Meer informatie

Toonaangevende Atlassian-experts

Heeft u hulp nodig bij het schalen van uw missiekritische Atlassian-applicaties? Als expert op het gebied van uitrol in ondernemingen en als toonaangevende Atlassian-partner, ontvangt u bij Valiantys gegarandeerd de professionele services die u nodig heeft.

Advies

Architectuur

Implementatie

Training

Hosting

Support