Haut de page

Oplossingen voor de implementatie van uw
missiekritische applicaties

Naarmate de adoptie van uw Atlassian-tools toeneemt, wordt het steeds belangrijker om te kunnen vertrouwen op hoge beschikbaarheid en stabiele prestaties.

Zou ongeplande downtime van uw Atlassian-applicaties gevolgen hebben voor uw bedrijf?

Voor veel teams verloopt de adoptie van Atlassian-tools zeer snel, en de tools worden na verloop van tijd zelfs missiekritisch voor het werk van uw team. Maar wanneer het aantal gebruikers, projecten en rollen een bepaalde grens overschrijdt, is het mogelijk dat uw applicaties minder goed presteren. Dit kan uw bedrijf veel geld kosten. Ongeplande downtime kan zelfs betekenen dat uw werk volledig stil komt te liggen.

Met de implementatieoptie van Atlassian's Data Center houdt u nog steeds de controle over uw data en infrastructuur, maar bent u tegelijkertijd ook verzekerd van hoge beschikbaarheid, hoge prestaties en schaalbaarheid.

Beschikbaar voor

Jira Software

Jira Software

Volgen van projecten en
issues
Meer informatie
Confluence

Confluence

Samenwerken aan
documenten
Meer informatie
Bitbucket

Bitbucket

Beheer van
Git-repository's
Meer informatie
Jira Service Desk

Jira Service Desk

IT-servicedesk en klantsupport Meer informatie
Crowd

Crowd

Identiteitsbeheer Meer informatie

De voordelen van de Atlassian Data Center-oplossingen

Picto 1

Hoge beschikbaarheid

Dankzij actieve clustering kunnen gebruikers vertrouwen op ononderbroken toegang tot kritische applicaties. Als een van de nodes uitvalt, stuurt de load dispatcher de gebruikers automatisch naar een andere beschikbare node.

Picto 2

Schaalbare prestaties

Verhoog het aantal gelijktijdige gebruikers en verbeter de responstijd bij stijgende gebruikersactiviteit door kosteloos nieuwe nodes aan uw cluster toe te voegen.

Picto 4

Disaster recovery

Implementeer een off-site disaster recovery-systeem om de bedrijfscontinuïteit te garanderen, zelfs als alle systemen op locatie uitvallen. Dankzij gedeelde applicatie-indexen kunt u snel weer aan de slag.Picto 3

Directe schaalbaarheid

Voeg nieuwe nodes toe aan uw Data Center-cluster of upgrade uw licenties zonder downtime. Uw indexen en apps worden automatisch gesynchroniseerd.

Picto 5

Flexibele uitrol

Data Center kan op uw eigen servers draaien of op Amazon Web Services. Met de snelle installatiegidsen kunt u in een mum van tijd aan het werk.

Picto 6

SAML 2.0 SSO

Beheerders kunnen een SAML-provider opgeven om de gebruikersauthenticatie te beheren. Data Center ondersteunt verschillende toonaangevende providers van identiteitsbeheer.

voorbeeld van boek

Wanneer is het tijd om over te stappen op een Data Center-implementatie?
Lees onze gids.

We hebben nauwkeurige indicatoren gedefinieerd waarmee u kunt bepalen wanneer het tijd is om de volgende stap te zetten. In onze gids leest u welke opties u heeft, zodat u kunt beoordelen welke implementatie het beste past bij uw specifieke behoeften: Server of Data Center.

Download de gratis gids

Zij hebben voor Data Center gekozen

Amadeus

koos voor een Data Center-oplossing om zeker te zijn van hoge prestaties en schaalbaarheid. Ontdek de acht belangrijkste lessen die zijn geleerd tijdens het implementatietraject van Data Center bij Amadeus.

Meer informatie

Toonaangevende Atlassian-experts

Heeft u hulp nodig bij het schalen van uw missiekritische Atlassian-applicaties? Als expert op het gebied van enterprise-implementaties en als toonaangevende Atlassian-partner levert Valiantys u gegarandeerd de professionele diensten die u nodig heeft.

Advies

Architectuur

Implementatie

Training

Hosting

Support